Hetty Niewzwaag

Partner van Dick van Ingen en moeder van 3 volwassen kinderen en 1 puberzoon.

Op mijn 19e vertrokken naar Spanje waar ik 5 jaar heb gewoond, daarna terug naar Nederland en ben na 6 jaar met mijn toenmalige partner verhuist naar Italië waar mijn jongste zoon is geboren, na 5 jaar Italië verhuist naar Noorwegen waar ik 6 jaar heb gewoond en werkzaam was op de Nederlandse Ambassade in Oslo.

Ondertussen alweer 18 jaar in Nederland en door mijn partner Dick in deze sector beland, aangezien ik in mijn eigen omgeving veel te maken heb gehad met kinderen die hun draai niet kunnen/konden vinden zou je mij een ervaringsdeskundige kunnen noemen.

Ik heb een aantal RINO-opleidingen gevolgd om mijn kennis binnen ASS te vergroten.

Ik geniet enorm van mijn werk en het feit dat ik dit samen met Dick kan doen. We kennen onze cliénten van haver tot gort en het is heerlijk om aan het eind van de dag samen aan de keukentafel de dag door te nemen.

Waar Dick de meest impulsieve van ons is, ben ik daarintegen de rustigste en relaxte en ik denk dat die mix een perfecte cocktail is waar HETT begeleiding uit bestaat.

Ook mijn passie ligt bij eten, maar dan voorgeschoteld op een bord, ik ben creatief, verander het liefst 2x per jaar mijn inrichting en mij liefde voor Ibiza is groot.